Zaterdag 23 September is het 60-Jarig jubileum van gymvereniging Atalante

Onze gymvereniging bestaat deze maand 60 jaar en dat gaan we vieren! Het feest zal plaatsvinden op zaterdag 23 september a.s. in De Boei met een feestelijke ochtend voor alle leden van de gymvereniging. Oud-leden en oud-bestuursleden zijn vanaf 11:45 uur ook van harte uitgenodigd. Zij kunnen dan vanaf 12 uur getuige zijn van de resultaten van het ochtendprogramma om daarna na en bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Geef je zo spoedig mogelijk op via info@gvatalante.nl. Heel graag tot zaterdag 23 september!

Het programma ziet er als volgt uit:

09.00 uur Opening en warming up
09.15 uur Diverse activiteiten (vanaf 11.00 uur voor de allerkleinsten tot en met 4 jaar)
11:45 uur Einde activiteiten
12.00 uur Optreden door de kinderen (ouders, broers/zussen, oud-leden en oud-bestuursleden zijn van harte welkom)
12.30 uur Receptie
13.00 uur Afsluiting

Het bestuur is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden!

Het bestuur van gymvereniging Atalante heeft binnenkort 2 plekken vrij en daarvoor zijn we heel hard op zoek naar jou! Het kost maar weinig tijd en u helpt er een gezellige en enthousiaste vereniging mee!
Wat doen we jaarlijks zoal:
* vergaderen (7x per jaar)
* regelen van activiteiten (zoals Sinterklaas)
* wedstrijden helpen organiseren (2x per jaar)
* secretariaat
Lijkt het je leuk om in te stappen bij onze gezellige en ge-oliede machine. Laat het ons weten! Mail ons of spreek juf Märy aan vóór of na de lessen.

Onderlinge wedstrijden gymvereniging Atalante

Op zaterdag 25 juni jl. was het tijd voor dé wedstrijd van het jaar voor de turners en turnsters van gymvereniging Atalante uit Vinkeveen. In de Boei verzamelden zich trotse papa’s, mama’s, broers, zussen, opa’s, oma’s en andere fans om te zien wat er het afgelopen jaar geleerd werd.

De spanning was van de gezichtjes af te lezen, maar vol enthousiasme en in opperste concentratie werden de oefeningen op brug, balk, trampoline en lange mat afgewerkt. Maar liefst zeven groepjes met jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar lieten gedurende twee opeenvolgende uren zien wat ze in huis hadden. De fans op de tribune moedigden hen vaak vol overgave aan.

Nadat de jury alle punten had gegeven, was het tijd voor een gezonde snack en drankje in afwachting van de prijsuitreiking. Dit evenement werd mogelijk dankzij sponsoring van Makelaardij Witte, Albert Heijn, Moonlight Productions en de Alexanderhoeve.

sponsoren

De allerjongste deelnemers behaalden allemaal een eerste plek, voor de andere groepen was slechts voor de nummers één, twee en drie een mooie medaille. In de categorie van 6/ 7 jaar was het goud voor Jennifer de Groot, zilver voor Maggie de Pijper en brons voor Marit Schreurs. In de categorie 7 t/m 9 jaar was er goud voor Maartje de Vries, zilver voor Julie Versteeg en brons voor Mirthe Mons. In de categorie 9/ 10 jaar was de eerste plek voor Emily Alden, de tweede voor Zianne Zoomer en de derde voor Zara Leeflang. Na het tweede uur was er in de categorie 8/ 9 jaar goud voor Maddie van der Wilt, zilver voor Indy Visser en brons voor Jordan Hessing. Eveneens in de categorie 8/ 9 jaar was er goud voor Linda Kroese, zilver voor Ellemijn Dubbeldam en brons voor Salome van Kreuningen. Bij de oudste meiden was de eerste plek voor Mirte van der Moolen, Donna de Vink werd tweede en Danique de Hartog derde. Ook alle andere meiden mochten zich verheugen met een mooi diploma en vaantje en mochten trots zijn op hun prachtige prestatie.

tableau

Nog één training met vriendjes en vriendinnetje a.s. woensdag en dan wordt het genieten van de zomervakantie. Nieuwe talenten zijn in het nieuwe jaar van harte welkom, meer informatie vindt u op de website www.gvatalante.nl.

Een selectie van de foto’s vind je hier:

Invalid Displayed Gallery

Alle foto’s vind je hier:

https://goo.gl/photos/k2ZBNkardkAmzcva6

 

Atalante straalt tijdens de 3/4-kamp in Wilnis

Vinkeveen, 23-01-2016

Op deze stralende zaterdag vertrokken maar liefst 9 turngroepen vanuit Vinkeveen naar de Willisstee in Wilnis om mee te doen met de jaarlijkse drie/vierkamp van Rayon de Vechtstreek. Verspreid over de ochtend en de middag mochten zij laten zien wat ze de afgelopen maanden geleerd hebben en dit showen aan de vele papa’s, mama’s en andere enthousiaste fans.

Voor een aantal van hen was dit hun eerste wedstrijd ooit, maar ook voor hen die al eerdere wedstrijden geturnd hebben was het best spannend. Onder de bezielende leiding van juf Märy lieten alle kinderen het beste van hun kunnen zien. Wat zag het er allemaal super uit.

Voor twee van de teams (Atalante 2 en 8) was dit voldoende voor het bereiken van een finaleplaats in Soest op 8 april a.s., maar ook alle anderen konden met opgeheven hoofd terug naar Vinkeveen.

Hulde aan allen, want wat hebben jullie allemaal waanzinnig jullie best gedaan!!!

Aangepaste lestijden december en januari

In verband met de feestdagen en vakantie zijn er in december en januari aangepaste lestijden.

Woensdag 16 december
In tegenstelling tot eerdere berichten zijn de tijden van de lessen ongewijzigd. Vandaag dus gewoon les!

Woensdag 23 en 30 december
Alle lessen vervallen i.v.m. kerstvakantie.

Woensdag 6 januari 2016
Alle lessen vervallen in verband met de nieuwjaarsreceptie in De Boei.

Aangezien de meisjes die les hebben op woensdag tussen 16:30 en 19:30 aan het  oefenen zijn voor de 3- / 4-kamp van zaterdag 23 januari 2016, hebben we de mogelijkheid om lessen in te halen op donderdag 7 en 14 januari 2016. Hiervoor ontvangen de desbetreffende kinderen een persoonlijke uitnodiging van Märy.

Aangepaste lestijden op woensdag 2 december

In verband met bezoek van de gympieten zijn er aangepaste  lestijden op woensdag 2 december. De kinderen van de dinsdag zijn, naast de les van 1 december, van harte welkom van 15.30- 16.30 uur. De les van woensdag van 16.30-17.30 uur blijft ongewijzigd.
De kinderen die tussen 16.30 en 18.30 uur op woensdag lessen zijn van 16.30-17.30 uur van harte welkom.
Andere lestijden van de woensdag blijven ongewijzigd.

 

zomervakantie 2015

Beste kinderen en ouders,

De zomervakantie is alweer in zicht. De laatste lessen van GV Atalante zijn volgende week, op dinsdag 23 en woensdag 24 juni 2015. We gaan er een gezellige laatste les van maken en je mag een vriendje of vriendinnetje meenemen naar deze les.

vakantiezon

Wij wensen jullie een fijne vakantie toe en zien je graag weer terug op dinsdag 1 of woensdag 2 september 2015!

Zonnige groet,

Märy van Eijk en het bestuur van GV Atalante

Onderlinge wedstrijden bij gymvereniging Atalante!!!

Op zaterdag 20 juni jl. vonden de jaarlijkse onderlinge wedstrijden plaats van gymvereniging Atalante in de gymzaal van de Boei te Vinkeveen.

Alle kinderen vanaf 5 jaar mochten deze ochtend in kleinere groepjes laten zien wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben aan de massaal toegestroomde vaders, moeders, opa’s, oma’s en andere fans op de tribune. Best spannend natuurlijk, maar ook reuze leuk!

Om 9 uur startten de eerste vier groepen met respectievelijk de ongelijke brug, de lange mat, de sprong en de balk. De spanning en concentratie was van de gezichtjes af te lezen; het is natuurlijk ook best spannend met een officiële jury en al die ogen vanaf de tribune op je gericht. Nadat alle kinderen hun prachtige oefeningen hadden laten zien, was het wachten op de uitslag en de punten van de jury. Gouden medailles waren er voor Emily Alden, Eline Idzinga, Kris van der Stoel en een gedeelde eerste plaats voor Marit Schreurs en Isa Veenhof. Zianne Zoomer, Elise Zeinstra, Mirte Mons en Maggie de Pijper mochten een zilveren medaille mee naar huis nemen en bronzen medailles waren er voor Janna de Vries, Lieke Mur, Maartje de Vries en wederom een gedeelde derde plek voor Emma Zeilstra en Robine Janssen.

Om 10 uur was het tijd voor de laatste twee groepen om hun kunsten aan jury en publiek te tonen. Het publiek hield zo nu en dan zijn adem in bij het zien van de prachtige salto’s en bijzondere capriolen, het was een lust voor het oog om de prachtige resultaten te kunnen zien. Daarna was het wederom tijd voor de jury om zich terug te trekken, alle punten bij elkaar op te tellen en de winnaars het podium op te laten gaan. Goud was er voor Mirte van der Moolen en Maddie van der Wilt, zilver voor Danique de Hartog en Pim Enthoven en bronzen medailles waren er voor Lieve Avezaath en Sofie Plevier. Uiteraard ging er niemand met lege handen naar huis, want voor iedereen was er een mooi vaantje en diploma!

Na de prijsuitreiking was er voor alle turntalenten de gelegenheid om samen met hun broertjes en zusjes lekker los te gaan op te tumblingbaan en was deze gezellige en sportieve ochtend alweer voorbij.

Onze dank gaat in het speciaal uit naar juf Märy, traiteur VorqQ, Albert Heijn, Moonlight Productions en Solyne BV voor hun sponsoring en het enthousiaste bestuur van Atalante!

Nog een laatste les en dan start de vakantie, maar vanaf september is iedereen weer welkom om lekker mee te doen! Nieuwe leden zijn altijd welkom om een paar proeflessen mee te doen!!!

Alle foto’s vind je HIER.

 

Onderlinge wedstrijden op zaterdag 20 juni

Op zaterdag 20 juni a.s. vinden bij gymvereniging Atalante de jaarlijkse onderlinge wedstrijden plaats. Deze wedstrijden zijn voor alle lessers vanaf 5 jaar.

Uiteraard cartoon01hopen wij dat iedereen die dag mee kan doen. Mocht je echter niet kunnen, wil je dat dan zo snel mogelijk aan juf Märy laten weten?

 

 

 

Deze wedstrijddag ziet er als volgt uit:

  • Van 9:00 – 9:45 uur de wedstrijd van de 5-6-jarigen en 6 t/m 8-jarigen
  • Rond 9:50 uur de prijsuitreiking
  • Van 10:00 – 10:45 uur de wedstrijd van de 9 t/m 12-jarigen
  • Rond 10:50 uur de prijsuitreiking
  • Van 11:00 tot 11:30 mogen alle kinderen zich uitleven op de tumblingbaan

 

Hoe laat je precies in de gymzaal van de Boei verwacht wordt hoor je uiteraard voor de wedstrijd nog!

cartoon02 didl

Alle ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom om vanaf de tribune de kinderen aan te moedigen. Graag hopen wij jullie allemaal te zien op zaterdag 20 juni!