Seizoen 2018/2019

Beste leden, ouders, verzorgers,

Op 7 juni jongstleden hebben wij jullie hulp gevraagd in onze zoektocht naar een nieuwe train(st)er. Wij willen jullie bedanken voor alle tips en steun hiervoor. Tijdens de onderlinge wedstrijden hebben wij gecommuniceerd dat we een potentiële kandidaat hadden, maar helaas heeft deze kandidaat laten weten er toch vanaf te zien.

Dit betekent dat wij jullie met pijn in ons hart moeten mededelen dat wij komend seizoen niet kunnen starten met onze lessen en dat we de vereniging stil moeten leggen.

Volgens onze statuten kunnen wij als dagelijks bestuur niet het lidmaatschap met onze leden om deze reden opzeggen. Als dagelijks bestuur stellen wij voor om de vereniging vooralsnog niet op te heffen en om de contributie voor het komend seizoen vast te stellen op € 0,-. Tot die tijd zal het dagelijks bestuur geen contributie innen. Op korte termijn zal een Algemene Leden Vergadering worden ingepland om de toekomst van de vereniging te bespreken. Vooruitlopend op deze vergadering zullen alle leden bij de KNGU worden uitgeschreven om de kosten voor de vereniging met betrekking tot de verschuldigde bondscontributie te beperken.

We begrijpen dat dit voor iedereen een teleurstelling is, maar wij kunnen degenen die willen blijven turnen gelukkig doorverwijzen naar Veenland in Wilnis.

Wij, als dagelijks bestuur, zullen ons het komende jaar actief inzetten om alsnog een train(st)er te vinden en hopen in seizoen 2019/2020 een doorstart te kunnen maken.

Tips blijven welkom! Blijf ons volgen via Facebook!

Wij willen jullie bedanken voor het gestelde vertrouwen in onze vereniging.

In het bijzonder willen wij juf Märy en juf Miranda bedanken voor hun inzet!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van GV Atalante

GV Atalante zoekt ervaren turntrain(st)er

Wij zijn  met spoed op zoek naar een ervaren, enthousiaste turntrain(st)er met KNGU licentie niveau 3 of afgeronde sportopleiding zoals Sport en Bewegen, CIOS of ALO.

Ken je iemand in je omgeving die deze uitdaging aan wil pakken en op woensdagmiddag en -avond beschikbaar is? Laat hem of haar uiterlijk 17 juni 2018 per e-mail contact opnemen (info@gvatalante.nl)!

Het zou toch enorm te betreuren zijn als wij na 61 jaar de lessen komend seizoen niet voort kunnen zetten!!

Wij waarderen uw hulp ten zeerste!

Met vriendelijke groet,

Bestuur GV Atalante

Dus.. ken je iemand die dit geweldig zou vinden te doen? Een superclub waar iedereen met hart en ziel kinderen in het dorp leert turnen.

Zaterdag 23 September is het 60-Jarig jubileum van gymvereniging Atalante

Onze gymvereniging bestaat deze maand 60 jaar en dat gaan we vieren! Het feest zal plaatsvinden op zaterdag 23 september a.s. in De Boei met een feestelijke ochtend voor alle leden van de gymvereniging. Oud-leden en oud-bestuursleden zijn vanaf 11:45 uur ook van harte uitgenodigd. Zij kunnen dan vanaf 12 uur getuige zijn van de resultaten van het ochtendprogramma om daarna na en bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Geef je zo spoedig mogelijk op via info@gvatalante.nl. Heel graag tot zaterdag 23 september!

Het programma ziet er als volgt uit:

09.00 uur Opening en warming up
09.15 uur Diverse activiteiten (vanaf 11.00 uur voor de allerkleinsten tot en met 4 jaar)
11:45 uur Einde activiteiten
12.00 uur Optreden door de kinderen (ouders, broers/zussen, oud-leden en oud-bestuursleden zijn van harte welkom)
12.30 uur Receptie
13.00 uur Afsluiting

Het bestuur is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden!

Het bestuur van gymvereniging Atalante heeft binnenkort 2 plekken vrij en daarvoor zijn we heel hard op zoek naar jou! Het kost maar weinig tijd en u helpt er een gezellige en enthousiaste vereniging mee!
Wat doen we jaarlijks zoal:
* vergaderen (7x per jaar)
* regelen van activiteiten (zoals Sinterklaas)
* wedstrijden helpen organiseren (2x per jaar)
* secretariaat
Lijkt het je leuk om in te stappen bij onze gezellige en ge-oliede machine. Laat het ons weten! Mail ons of spreek juf Märy aan vóór of na de lessen.

Onderlinge wedstrijden gymvereniging Atalante

Op zaterdag 25 juni jl. was het tijd voor dé wedstrijd van het jaar voor de turners en turnsters van gymvereniging Atalante uit Vinkeveen. In de Boei verzamelden zich trotse papa’s, mama’s, broers, zussen, opa’s, oma’s en andere fans om te zien wat er het afgelopen jaar geleerd werd.

De spanning was van de gezichtjes af te lezen, maar vol enthousiasme en in opperste concentratie werden de oefeningen op brug, balk, trampoline en lange mat afgewerkt. Maar liefst zeven groepjes met jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar lieten gedurende twee opeenvolgende uren zien wat ze in huis hadden. De fans op de tribune moedigden hen vaak vol overgave aan.

Nadat de jury alle punten had gegeven, was het tijd voor een gezonde snack en drankje in afwachting van de prijsuitreiking. Dit evenement werd mogelijk dankzij sponsoring van Makelaardij Witte, Albert Heijn, Moonlight Productions en de Alexanderhoeve.

sponsoren

De allerjongste deelnemers behaalden allemaal een eerste plek, voor de andere groepen was slechts voor de nummers één, twee en drie een mooie medaille. In de categorie van 6/ 7 jaar was het goud voor Jennifer de Groot, zilver voor Maggie de Pijper en brons voor Marit Schreurs. In de categorie 7 t/m 9 jaar was er goud voor Maartje de Vries, zilver voor Julie Versteeg en brons voor Mirthe Mons. In de categorie 9/ 10 jaar was de eerste plek voor Emily Alden, de tweede voor Zianne Zoomer en de derde voor Zara Leeflang. Na het tweede uur was er in de categorie 8/ 9 jaar goud voor Maddie van der Wilt, zilver voor Indy Visser en brons voor Jordan Hessing. Eveneens in de categorie 8/ 9 jaar was er goud voor Linda Kroese, zilver voor Ellemijn Dubbeldam en brons voor Salome van Kreuningen. Bij de oudste meiden was de eerste plek voor Mirte van der Moolen, Donna de Vink werd tweede en Danique de Hartog derde. Ook alle andere meiden mochten zich verheugen met een mooi diploma en vaantje en mochten trots zijn op hun prachtige prestatie.

tableau

Nog één training met vriendjes en vriendinnetje a.s. woensdag en dan wordt het genieten van de zomervakantie. Nieuwe talenten zijn in het nieuwe jaar van harte welkom, meer informatie vindt u op de website www.gvatalante.nl.

Een selectie van de foto’s vind je hier:

Invalid Displayed Gallery

Alle foto’s vind je hier:

https://goo.gl/photos/k2ZBNkardkAmzcva6

 

Atalante straalt tijdens de 3/4-kamp in Wilnis

Vinkeveen, 23-01-2016

Op deze stralende zaterdag vertrokken maar liefst 9 turngroepen vanuit Vinkeveen naar de Willisstee in Wilnis om mee te doen met de jaarlijkse drie/vierkamp van Rayon de Vechtstreek. Verspreid over de ochtend en de middag mochten zij laten zien wat ze de afgelopen maanden geleerd hebben en dit showen aan de vele papa’s, mama’s en andere enthousiaste fans.

Voor een aantal van hen was dit hun eerste wedstrijd ooit, maar ook voor hen die al eerdere wedstrijden geturnd hebben was het best spannend. Onder de bezielende leiding van juf Märy lieten alle kinderen het beste van hun kunnen zien. Wat zag het er allemaal super uit.

Voor twee van de teams (Atalante 2 en 8) was dit voldoende voor het bereiken van een finaleplaats in Soest op 8 april a.s., maar ook alle anderen konden met opgeheven hoofd terug naar Vinkeveen.

Hulde aan allen, want wat hebben jullie allemaal waanzinnig jullie best gedaan!!!

Aangepaste lestijden december en januari

In verband met de feestdagen en vakantie zijn er in december en januari aangepaste lestijden.

Woensdag 16 december
In tegenstelling tot eerdere berichten zijn de tijden van de lessen ongewijzigd. Vandaag dus gewoon les!

Woensdag 23 en 30 december
Alle lessen vervallen i.v.m. kerstvakantie.

Woensdag 6 januari 2016
Alle lessen vervallen in verband met de nieuwjaarsreceptie in De Boei.

Aangezien de meisjes die les hebben op woensdag tussen 16:30 en 19:30 aan het  oefenen zijn voor de 3- / 4-kamp van zaterdag 23 januari 2016, hebben we de mogelijkheid om lessen in te halen op donderdag 7 en 14 januari 2016. Hiervoor ontvangen de desbetreffende kinderen een persoonlijke uitnodiging van Märy.

Aangepaste lestijden op woensdag 2 december

In verband met bezoek van de gympieten zijn er aangepaste  lestijden op woensdag 2 december. De kinderen van de dinsdag zijn, naast de les van 1 december, van harte welkom van 15.30- 16.30 uur. De les van woensdag van 16.30-17.30 uur blijft ongewijzigd.
De kinderen die tussen 16.30 en 18.30 uur op woensdag lessen zijn van 16.30-17.30 uur van harte welkom.
Andere lestijden van de woensdag blijven ongewijzigd.

 

zomervakantie 2015

Beste kinderen en ouders,

De zomervakantie is alweer in zicht. De laatste lessen van GV Atalante zijn volgende week, op dinsdag 23 en woensdag 24 juni 2015. We gaan er een gezellige laatste les van maken en je mag een vriendje of vriendinnetje meenemen naar deze les.

vakantiezon

Wij wensen jullie een fijne vakantie toe en zien je graag weer terug op dinsdag 1 of woensdag 2 september 2015!

Zonnige groet,

Märy van Eijk en het bestuur van GV Atalante