Onderlinge wedstrijden bij gymvereniging Atalante!!!

Op zaterdag 20 juni jl. vonden de jaarlijkse onderlinge wedstrijden plaats van gymvereniging Atalante in de gymzaal van de Boei te Vinkeveen.

Alle kinderen vanaf 5 jaar mochten deze ochtend in kleinere groepjes laten zien wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben aan de massaal toegestroomde vaders, moeders, opa’s, oma’s en andere fans op de tribune. Best spannend natuurlijk, maar ook reuze leuk!

Om 9 uur startten de eerste vier groepen met respectievelijk de ongelijke brug, de lange mat, de sprong en de balk. De spanning en concentratie was van de gezichtjes af te lezen; het is natuurlijk ook best spannend met een officiële jury en al die ogen vanaf de tribune op je gericht. Nadat alle kinderen hun prachtige oefeningen hadden laten zien, was het wachten op de uitslag en de punten van de jury. Gouden medailles waren er voor Emily Alden, Eline Idzinga, Kris van der Stoel en een gedeelde eerste plaats voor Marit Schreurs en Isa Veenhof. Zianne Zoomer, Elise Zeinstra, Mirte Mons en Maggie de Pijper mochten een zilveren medaille mee naar huis nemen en bronzen medailles waren er voor Janna de Vries, Lieke Mur, Maartje de Vries en wederom een gedeelde derde plek voor Emma Zeilstra en Robine Janssen.

Om 10 uur was het tijd voor de laatste twee groepen om hun kunsten aan jury en publiek te tonen. Het publiek hield zo nu en dan zijn adem in bij het zien van de prachtige salto’s en bijzondere capriolen, het was een lust voor het oog om de prachtige resultaten te kunnen zien. Daarna was het wederom tijd voor de jury om zich terug te trekken, alle punten bij elkaar op te tellen en de winnaars het podium op te laten gaan. Goud was er voor Mirte van der Moolen en Maddie van der Wilt, zilver voor Danique de Hartog en Pim Enthoven en bronzen medailles waren er voor Lieve Avezaath en Sofie Plevier. Uiteraard ging er niemand met lege handen naar huis, want voor iedereen was er een mooi vaantje en diploma!

Na de prijsuitreiking was er voor alle turntalenten de gelegenheid om samen met hun broertjes en zusjes lekker los te gaan op te tumblingbaan en was deze gezellige en sportieve ochtend alweer voorbij.

Onze dank gaat in het speciaal uit naar juf Märy, traiteur VorqQ, Albert Heijn, Moonlight Productions en Solyne BV voor hun sponsoring en het enthousiaste bestuur van Atalante!

Nog een laatste les en dan start de vakantie, maar vanaf september is iedereen weer welkom om lekker mee te doen! Nieuwe leden zijn altijd welkom om een paar proeflessen mee te doen!!!

Alle foto’s vind je HIER.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.